Oplossingen

Cloud

Om in te kunnen spelen op uw specifieke behoeften en u als organisatie maximale vrijheid te bieden, ondersteunt Compello het complete Microsoft cloud aanbod. Dit varieert van een private cloud op uw eigen locatie (on-premise) en/of in ons datacenter tot een publieke cloud omgeving binnen Microsoft Azure. (Lees meer)

Communiceren en samenwerken

Samenwerking binnen organisaties is van cruciaal belang. Dit samenwerken is echter steeds vaker op verschillende locaties en tijdstippen. Om samenwerking op deze wijze optimaal te laten verlopen is het belangrijk dat de ondersteunende IT oplossing hier in kan voorzien. Hierbij moet gedacht worden aan e-mailen, samenwerken aan documenten, online vergaderen en Intranetten en portalen. (Lees meer)

Infrastructuur en connectiviteit

De IT infrastructuur is het fundament van de  IT-omgeving. Hoe zorgt u voor de juiste IT-infrastructuur? Welke mogelijkheden zijn er? Welke risico’s zijn er? Het netwerk en de internetverbinding zijn de verbindende factoren in de infrastructuur. Door de technologische ontwikkelingen worden deze onderdelen steeds bedrijfskritischer. (Lees meer)

Veiligheid en continuïteit

U wilt dat iedereen in uw organisatie altijd, overal en veilig kan werken. Hackers, virussen en malware kunnen dit doel in de weg staan en bedreigen uw netwerk, gegevens en gebruikers. Door het toenemende gebruik van online toepassingen liggen steeds meer bedreigingen op de loer. U kunt niet meer zonder goede beveiligingsmaatregelen. Data dient veilig en altijd beschikbaar te zijn voor uw gebruikers. Dataverlies heeft enorme consequenties voor uw organisatie. Data altijd beschikbaar hebben wordt tegenwoordig als normaal beschouwd.  IT afdelingen moeten steeds meer apparaten beveiligen en beheren. Het beheer van deze devices vindt plaats middels Mobile Device Management (MDM). (Lees meer)

Werkomgeving

De werkplek van de medewerkers is van groot belang. Een goede werkplek die is afgestemd op de medewerker bevordert het werkplezier en de prestaties. Het draagt ertoe bij dat medewerkers beter en prettiger samenwerken met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Daarnaast is Bring your own device (BYOD) een trend waarbij werknemers eigen devices gebruiken voor de dagelijkse werkzaamheden. Compello spreekt liever van SYOD (Select your own device). SYOD zorgt ervoor dat medewerkers zelf kunnen kiezen met welk apparaat ze willen werken. (Lees meer)