Ondersteuning op locatie

  • Home
  • Ondersteuning op locatie

Beheer op locatie:

Automatisering kan uw organisatie helpen uw gestelde doelen te bereiken wanneer er op juiste wijze beheer wordt toegepast. Beheer op locatie wordt vaak ingezet in situaties waarbij direct contact met de gebruikersorganisatie gewenst is of in situaties waarbij een interne ICT-afdeling van een organisatie (tijdelijk) extra kennis en ondersteuning kan gebruiken.

De system engineers van Compello brengen eigen kennis en competenties mee om het beheer bij u op locatie te verzorgen. Onze specialisten

  • Hardware componenten
  • Fysieke en hypervisor server omgevingen
  • Netwerkcomponenten en netwerkbeveiliging
  • VDI en Server Based Computing omgevingen

Alle specialisten beschikken over uitgebreide kennis van onder andere IT leveranciers Microsoft en HP. Voor elke opdracht stellen we een team samen voor de inrichting van het ICT-beheer. Daarbij monitoren wij uw ICT-omgeving, zodat we snel kunnen ingrijpen als dat nodig is.

Direct contact voor meer tevredenheid en een hogere kwaliteit

Bijkomend voordeel van beheer op locatie is dat er direct contact is met eindgebruikers. Het geven van advies, uitleg of instructies behoort dan tot de dagelijkse praktijk. De praktijk leert ons dat direct contact bijdraagt aan tevredenheid over ICT en de kwaliteit van ICT-beheer. Tevens draagt het beheer op locatie bij aan het opsporen van problemen op de werkvloer en versnelt dit het proces van het vertalen van deze problemen naar bruikbare oplossingen en bijbehorende inrichting.