Nieuws

Wij helpen Microsoft Teams in te zetten voor thuiswerkers

Category: Nieuws

Nederland is in de ban van het Corona virus. De regering roept op zoveel mogelijk thuis te werken. Wij begrijpen dat dit soms niet mogelijk is, maar in veel gevallen helpen tools om dit mogelijk te maken. Microsoft Teams is een tool die helpt om effectief thuis te kunnen werken

Communiceer met collega’s middels een audio en/of video verbinding. Deel bestanden met elkaar en maak samen aantekeningen en sla deze vervolgens centraal op. Ook een brainstormsessie organiseren op een digitaal whiteboard is mogelijk. Kortom: Microsoft Teams zorgt ervoor dat de werkzaamheden op afstand kunnen worden voortgezet. 

Compello kan helpen om deze oplossing voor jouw organisatie in te zetten. Hiervoor vragen wij geen investeringen vooraf. Heb je nog geen Microsoft Teams licenties? Microsoft biedt een gratis trial versie aan voor een periode van maximaal zes maanden. Wij helpen met de technische inrichting. Indien Microsoft Teams gekoppeld moet worden aan een bestaande Active Directory dan vragen wij een éénmalige bijdrage van € 95,00. 

Wil jij ook jouw thuiswerkers voorzien van Microsoft Teams? Neem dan direct contact met ons op.

Laat een bericht achter