Nieuws

Informatie sessie security

Category: Nieuws

Je wil dat iedereen in jouw organisatie altijd, overal en veilig kan werken. Hackers, virussen en malware kunnen dit doel in de weg staan en bedreigen je netwerk, je gegevens en je gebruikers. Door het toenemende gebruik van online toepassingen liggen steeds meer bedreigingen op de loer. Daarbij zorgen wetgevingen (bijvoorbeeld de Europese GDPR voor de bescherming van privacy van gevoelige data) ervoor dat je serieus na moet denken over een informatiebeveiligingsbeleid. De security van je IT omgeving is van cruciaal belang.

Wij kunnen je in twee uur tijd praktisch laten zien, waarom iedereen zich met security dient bezig te houden. Wij laten je redenen laten zien op welke wijze bepaalde oplossingen hierin kunnen voorzien. Ook de oplossingen van Fortinet (security fabric) komen aan bod.

Wij organiseren op 17 september 2020 om 15.00 uur een informatie sessie over de security mogelijkheden binnen Microsoft365. Daarnaast kunt u dus rekenen op een inspirerende presentatie van onze partner Fortinet. Zij gaan u vertellen op welke wijze het lokale netwerk optimaal beveiligd kan worden.

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@compello.nl.

Laat een bericht achter