Nieuws

Microsoft Teams informatie sessie

Category: Nieuws

Wat is Microsoft Teams?

Volgens Microsoft zelf is Teams dé applicatie om samen te werken in een team en teamwerk te stroomlijnen. Maar wij kunnen ons voorstellen dat dat iets te algemeen klinkt en dat er nog verschillende vragen overblijven omtrent het praktische gebruik van deze oplossing.

Wij kunnen je in twee uur tijd praktisch laten zien, waarom iedereen hier zo enthousiast over is. We kunnen je de tien redenen laten zien waarom wij denken dat Teams de oplossing is om eenvoudiger en efficiënter samen te werken.

Op 12 maart 2020 verzorgen wij een informatie sessie over Microsoft Teams. We maken het zo praktisch dat je er zelf direct mee aan de slag kunt. En geven je handige tips om structuur aan te brengen en jezelf niet te verliezen in weer een nieuwe applicatie. Teams integreert immers met de Office applicaties die je al kent zoals Word, Excel, PowerPoint en is onderdeel van Office365!

Wil je weten hoe jij binnen jouw organisatie de communicatie en samenwerking kan verbeteren, dan zien we je graag op donderdag 12 maart om 15:00 uur in het stadion van PEC Zwolle! Om 17:00 sluiten we de sessie af met een drankje. Reageer snel, want er zijn een beperkt aantal plekken!

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@compello.nl.

Laat een bericht achter