Nieuws

Microsoft Power Platform infosessie 18 juni 2020

Category: Geen categorie

Innovatie en wendbaarheid
De continue veranderende markt vraagt om wendbare organisaties. Medewerkers zijn het grootste kapitaal van een organisatie. Daar zit de kennis en kunde om te kunnen inspelen op deze veranderingen. De juiste business tools zijn daarbij van essentieel belang. Steeds vaker wordt gevraagd naar de snelle inzet van nieuwe applicaties en oplossingen. IT afdelingen hebben hun handen vol aan het bestaande applicatie landschap waardoor een snelle implementatie vrijwel onmogelijk wordt. De verzoeken komen op een takenlijst te staan waardoor de business het gevoel krijgt onvoldoende ondersteund te worden.
 
Power Platform van Microsoft als oplossing
Met het Power Platform van Microsoft is de business zelfstandig in staat om oplossingen te realiseren. Analyseren van data, ontwikkelen van oplossingen, automatiseren van processen en het maken van virtual agents. De mogelijkheden van het Power Platform zijn onbeperkt. IT faciliteert het platform en richt compliancy- en governance richtlijnen in. Op deze manier kan de business snel schakelen en behoudt de IT afdeling het overzicht.
 
Wat is het Power Platform
Het Microsoft Power Platform maakt onderdeel uit van Microsoft365 en bestaat uit de volgende onderdelen:

Met Power BI neem je onderbouwde en overtuigende bedrijfsbeslissingen door iedereen datagestuurde inzichten in handen te geven.

Met Power Apps zet je ideeën om in organisatiebrede oplossingen door iedereen in staat te stellen aangepaste apps te maken die zakelijke uitdagingen oplossen.

Met Power Automate vergroot je de productiviteit binnen de onderneming door iedereen de mogelijkheid te bieden organisatieprocessen te automatiseren.

Met Power Virtual Agents bouw eenvoudig chatbots om in natuurlijke taal om in gesprek te gaan met klanten en werknemers. Voor de bouw is geen code vereist.

Meer weten?
Weten wat het Power Platform jouw organisatie kan bieden, meld je nu aan voor de online informatie sessie op donderdag 18 juni om 15.30 uur.

Inschrijven kan hier.

Laat een bericht achter