Nieuws

Microsoft Azure Besparingscheck

Category: Nieuws

Bespaar kosten en optimaliseer je Azure-omgeving in 3 stappen

Je hebt een bewuste keuze gemaakt voor het Azure cloud platform van Microsoft. En dat is logisch, want het platform biedt ongekende mogelijkheden om productiviteit te vergroten en flexibiliteit te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de schaalbaarheid van het platform, waardoor je componenten snel en eenvoudig kunt toevoegen of afbouwen. Dit is één van de redenen waarom Microsoft Azure zo efficiënt is. 

Optimaliseer je Azure-omgeving
In de praktijk zien wij helaas dat organisaties vaak (nog) niet optimaal gebruik weten te maken van alle mogelijkheden die de oplossing in huis heeft. Daardoor missen zij de kans om optimaal te profiteren van de vernieuwingen op het platform en maximaal rendement te halen uit hun investering. Daarom is het belangrijk om de Azure-omgeving met regelmaat onder de loep te nemen en kritisch te kijken of deze nog steeds aansluit bij de eisen en wensen van je organisatie, nu én in de toekomst.

Bespaar op IT-kosten
Daarnaast realiseren organisaties zich vaak niet dat zij fors kunnen besparen op de kosten van de Azure-omgeving. Bijvoorbeeld door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden om componenten op- en af te schalen, waarmee je onnodige kosten kunt voorkomen. Zo zijn er meer slimme manieren om te besparen! 

Voor meer informatie omtrent de Microsoft Azure Besparingscheck of de de aanvraag van de check ga naar: https://info.compello.nl/azure-besparingscheck/

Laat een bericht achter