Nieuws

Hands on Group wordt uitgebreid met ITSN

Category: Nieuws

IT Services Nederland (ITSN) uit Venlo sluit zich aan bij de Hands on Group. Sinds 1 januari 2019 is Compello onderdeel van de Hands on Group. Met het toevoegen van ITSN aan de groep is een ICT dienstverlener met landelijke dekking gerealiseerd. De groep heeft ongeveer 120 FTE en ruim € 23 miljoen omzet.

Eric Drossaert, directeur ITSN,  treedt met een belang in ITSN toe tot het directieoverleg van de Hands On Group, met daarin Piet Beers (directeur van Hands On in Weesp) en Marcel Langevoort (directeur van Compello in Zwolle).

René van Klaveren, Directeur Hands On: “Dit is een grote stap voorwaarts voor onze klanten. We zorgen enerzijds voor directe toegang tot complexe ICT-kennis van onze consultants en anderzijds realiseren we klantvoordeel door onze backofficeprocessen efficiënter te maken.”

Eric Drossaert, Directeur ITSN: “Met de aansluiting op Hands on Group geven we invulling aan onze strategie en leggen we een stevige basis om de gewenste groei te verwezenlijken. Door deze krachtenbundeling is het mogelijk om onze klanten nog optimaler te kunnen bedienen.

Over Hands on Group
De Hands on Group bestaat uit een drietal ICT-bedrijven die sinds haar oprichting in 1996 is uitgegroeid tot een bedrijf met 100% Microsoft focus en diverse Gold-statussen. Zij is dé partij voor het leveren van Microsoft oplossingen inclusief het bedenken én realiseren van IT-meerjarenvisies en beheren van IT-omgevingen.

Over ITSN
ITSN is een aanbieder van ICT-diensten in de regio Zuidoost-Nederland gevestigd in Venlo. Door de juiste inzet van technologie, diensten en de kennis van de medewerkers zorgt zij voor een optimale en betrouwbare ICT-omgeving voor haar klanten. ITSN heeft een ruim portfolio bestaande uit diverse cloud diensten (o.a. Office365 en IAAS), leveren van hardware en software, security- en beheer diensten.

Laat een bericht achter