Nieuws

Exchange Online voor Salland Engineering

Category: Nieuws

Compello heeft met Salland Engineering diverse gesprekken gevoerd omtrent de toekomstbestendige IT infrastructuur. Hierbij zijn de mogelijkheden van Microsoft Office 365 ter sprake gekomen. De onderdelen Exchange Online, SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams zijn uitgebreid toegelicht en de mogelijkheden van deze oplossing binnen Salland Engineering.

Salland Engineering maakte voor de mail omgeving nog gebruik van een lokale mailserver. Om een eerste de stap te zetten naar een toekomstige IT infrastructuur is besloten om te starten met de implementatie van Exchange Online. Als eerste is op locatie een Active Directory omgeving ingericht die is gekoppeld met de Azure Active Directory. Vervolgens heeft Compello de Exchange Online omgeving voor Salland Engineering opgezet en op maat ingeregeld.

Als aanvullende beveiligingsoplossing is gebruik gemaakt van Microsoft Advanced Threat Protection (ATP). ATP zorgt er bijvoorbeeld voor dat gebruikers alleen links in e-mails of bijlagen openen die als niet schadelijk worden aangemerkt. Daarnaast biedt ATP een effectievere bescherming tegen aanvallen die worden verspreid door onveilige koppelingen en onveilige bijlagen.

Salland Engineering had de wens om een centrale e-mail handtekening te gebruiken. Hiervoor heeft Compello de oplossing van Exclaimer geïmplementeerd. Met deze oplossing kunnen professionele e-mailhandtekeningen worden ontworpen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Office 365. Dit wordt centraal geregeld in de cloud en integreert naadloos met Office 365.

Wilt u ook weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.

Laat een bericht achter