Nieuws

Compello realiseert IT omgeving Remkes Convenience

Category: Nieuws
Remkes

De Remkes Group heeft een locatie in Barneveld overgenomen (Remkes Convenience). Compello is gevraagd om voor deze nieuwe locatie een ontwerp te maken zodat op de meest efficiënte wijze gebruik gemaakt kan worden van de IT omgeving om de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Compello is al jaren de vaste IT dienstverlener van Remkes en heeft zodoende optimale kennis en ervaring omtrent het gebruik van IT binnen Remkes.

Enkele uitgangspunten bij het opstellen van het ontwerp voor de IT omgeving zijn geweest een uniforme werkwijze over de verschillende vestigingen, een optimale werking van de kernapplicaties en het zoveel mogelijk gebruik maken van gedeelde resources. Alle bedrijven binnen de Remkes groep gaan gebruik maken van Office 365, Exchange Online, Azure Active Directory en Azure back-up. Naast de gedeelde resources worden op de lokale vestigingen de noodzakelijke IT-componenten geplaatst. Op de centrale locatie in Epe wordt een Remote Desktop farm ingericht waarmee een centrale desktop voor alle medewerkers beschikbaar is, zodat op elke locatie de applicaties benaderd kunnen worden. Op deze wijze wordt een hybride cloud gerealiseerd die geschikt is voor verdere groei naar de toekomst toe.

Nadat het ontwerp is opgesteld zal Compello de IT omgeving inrichten conform de gemaakte keuzes. Na afronding van de implementatie wordt de locatie Barneveld opgenomen binnen de managed services dienstverlening die Compello al voor Remkes uitvoert. Componenten binnen deze dienstverlening zijn de servicedesk ondersteuning, monitoring van IT componenten, preventief beheer, rapportages en service management.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.

Laat een bericht achter