Nieuws

Compello migreert on-premise omgeving Eurofins

Category: Nieuws

Compello heeft de on-premise omgeving van Eurofins gemigreert naar het IaaS platform van Compello.

Eurofins Food, Feed & Water Netherlands (voorheen KBBL) is een onafhankelijk voedingslaboratorium dat behoort tot de top van de voedingslaboratoria in Nederland. Zij leveren snelle en betrouwbare analyseresultaten. Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands is onderdeel van Eurofins Scientific, één van de grootste internationale laboratoriumorganisaties en wereldmarktleider op het gebied van voedingsonderzoek.

Het laboratorium in Wijhe is verhuisd naar een volledig nieuw state-of-the-art laboratorium in Heerenveen. De ICT-omgeving uit Wijhe heeft daarbij een plek in het Compello datacenter in Zwolle gekregen. Hierbij is ervoor gekozen om tegelijk met de verhuizing de hardware te vervangen. Vanwege deze gelijktijdige acties (verhuizing en vervanging hardware) is een uitgebreide testfase ingebouwd.

Er is een kopie van de huidige omgeving op het IaaS platform van Compello geplaatst. Op deze omgeving is de functionaliteit van de volledige omgeving, en specifiek de kritische applicaties, uitvoerig door Eurofins medewerkers en applicatie leveranciers getest.

Na goedkeuring is de nieuwe hardware in het datacenter geplaatst. Vervolgens zijn de voorbereiding voor de daadwerkelijke migratie gestart.

Omdat het Eurofins laboratorium in Wijhe nog enkele weken 24/7 bleef testen was het noodzakelijk om het migratievenster zo klein mogelijk te houden. De migratie is zoveel mogelijk in het weekend (tijdens de nachtelijke uren) uitgevoerd om de overlast op de laboratorium omgeving tot een minimum te beperken.

Eén van de kritische succesfactoren, naast de prettige communicatie en toegewijde medewerkers, is het uitvoerig testen geweest. Dankzij deze testresultaten kon Compello de migratie met volledige controle en vertrouwen uitvoeren. Onverwachte situaties zijn dankzij deze testen niet voorgekomen. De migratie is uiteindelijk ruim binnen het migratievenster succesvol afgerond.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.

Laat een bericht achter