Nieuws

Compello implementeert 700 Microsoft Surface devices

Category: Geen categorie

Compello heeft bij kinderopvangorganisatie SWK Groep 700 Microsoft Surface devices geïmplementeerd. Deze implementatie is onderdeel van de door Compello opgestelde IT roadmap. Hiermee krijgen de medewerkers een device waarmee op een flexibele wijze op elke plek de benodigde applicaties benaderd kunnen worden.

Voor het maken van de juiste keuze van het device heeft Compello een demo opstelling bij de klant gerealiseerd waarbij verschillende devices zijn ingericht. Gebruikers hebben vervolgens aan de hand van deze demo opstelling de devices getest op een groot aantal onderdelen. De uiteindelijke keuze is gevallen op de Microsoft Surface devices. Deze keuze is o.a. gebaseerd op de prestaties, veelzijdigheid, kwaliteit en het gebruiksgemak.

Om de Surface devices op de juiste wijze te kunnen implementeren en rekening houdend met de vereiste tijdspaden, heeft Compello een image straat ingeregeld. Vooraf is een blauwdruk van Windows 10 gemaakt voor de Surface devices. Op basis van deze blauwdruk is het Windows 10 image voor de devices gebouwd. De devices zijn geautomatiseerd in de image straat voorzien van dit Windows 10 image. Tevens zijn de devices opgenomen in de mobile device management oplossing voor optimaal beheer.

Het bovenstaande traject is vanaf de demo opstelling tot en met de uiteindelijke keuze en aanschaf gezamenlijk met Microsoft uitgevoerd. Compello is al jaren Microsoft Authorized Device Reseller.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.

Laat een bericht achter