Nieuws

Compello gaat partnership met Myler aan

Category: Geen categorie

Compello is per 1 december een nieuw partnerschap aangegaan met Myler voor het sourcen van IT-professionals en het verzorgen van contractbeheer. Daarnaast maakt Compello deel uit van een groep strategische partners die door een uniek netwerk elkaar helpen te blijven innoveren en groei te stimuleren.

Myler, één van de grootste IT-bemiddelaars van Nederland en Compello, IT-kennispartij met ruime ervaring in complexe cloudtransities bundelen de krachten in een bijzondere samenwerking. Myler faciliteert binnen dit partnerschap in het zoeken naar de beste IT-specialisten voor de flexibele IT-schil van Compello, waarbij deze contracten tevens beheert zullen worden door Myler. Daarnaast helpt Myler om ook de flexibele IT-schil van de klanten van Compello te voorzien van de juiste IT-expertises.

In het verlengde hiervan is Myler ook een samenwerking aangegaan met DecenterX, the blockchain company. “Giesbers, CEO van Compello: “De vraag naar blockchain specialisten zal sterk gaan toenemen. Op dit moment werkt DecenterX vanuit Amsterdam met een team van blockchain professionals aan diverse proof of concepts en concrete blockchain-implementaties. Myler biedt de mogelijkheid om het schaalbare van de blockchain met bijbehorende resources te matchen.”

Met dit partnerschap laten Myler en Compello zien dat complementaire organisaties vanuit een strategisch oogpunt op meerdere vlakken elkaar kunnen én vooral moeten versterken. “Binnen de huidige sterk versnipperde markt waarin wij werkzaam zijn en de IT-schaarste die in Nederland steeds verder doorzet is het verstandig om gedegen partners te vinden om elkaar te versterken, nu en in de toekomst. Met de expertise van Compello en de sourcing-kennis en ervaring van Myler zijn we overtuigd ons portfolio met IT-specialisme voor onze opdrachtgevers te vergroten; aldus Geo van der Wilk, CEO van Myler”.

Myler Partnerprogramma

Bij Myler is geen partner hetzelfde. Zo heeft iedere organisatie een eigen focus, expertises en behoeften, en dat is natuurlijk wederzijds. Daarom heeft zij ervoor gekozen om partners aan te sluiten en samen een meerwaarde voor gezamenlijke business te creëren. Zij zien het Partnerprogramma als een groeimodel. Op deze manier bieden ze graag de unieke mogelijkheid om samen te groeien naar een steeds waardevoller partnerschap. Zo staat binnen het strategisch partnerschap met Compello het doormaken van wederzijdse groei in sourcing solutions en innovatie centraal.

Laat een bericht achter