Nieuws

Acquisitie Compello door Hands on biedt basis voor gewenste groei

Category: Nieuws

Hands on, Information Management B.V. heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2019, de acquisitie van Compello B.V. uit Zwolle, succesvol afgerond.

Hiermee is een landelijke dekking van IT professionals gerealiseerd met een groep van ongeveer 75 FTE en ruim € 11 miljoen omzet. Deze acquisitie zal bijdragen aan de groeiambities van Hands on, die in 2017 al Optimatic ICT Solutions heeft overgenomen.

Beide organisaties behouden hun eigen identiteit en klanten. Met de overname wil Hands on zijn kennis en expertise aan klanten versterken.

René van Klaveren, Directeur Hands on: “Met deze acquisitie kunnen beide bedrijven versneld groeien. Door een hogere efficiëntie te creëren in backofficeprocessen, ontstaat er een volledige focus voor de klant. We delen samen de passie voor techniek en focus op de mens.”

Marcel Langevoort, Directeur Compello B.V.: “Beide organisaties sluiten door het deels overlappende dienstenportfolio, erg goed op elkaar aan. Door deze krachtenbundeling wordt het mogelijk om onze klanten optimaal te kunnen bedienen en wordt er een stevige basis gelegd om de gewenste groei te kunnen realiseren. Hiermee bereiken we een landelijke dekking van IT-professionals.”

Over Hands on
Hands on, Information Management B.V. is gevestigd te Weesp en reeds 23 jaar actief. Met haar zesvoudige Microsoft partnership is Hands on dé partij voor het leveren van volledig Microsoft ingerichte werkplekken, compleet met hardware en software.  Ook ondersteunt Hands on organisaties in het bedenken én realiseren van IT meerjarenvisies en het beheren van IT-omgevingen. Hands on bedient klanten in o.a. het onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening en productie.

Over Compello
Compello B.V. is gevestigd te Zwolle en inmiddels 21 jaar actief als IT-dienstverlener. Compello is specialist op het gebied van advies, implementatie en beheer van IT-omgevingen, met een duidelijke focus op cloud, datacenters, virtualisatie en applicatie beschikbaarheid. Klanten van Compello zijn bedrijven waarbij zorgeloze IT één van de belangrijke kritische succesfactoren is, met minder kosten, meer efficiency en optimale betrouwbaarheid.

Laat een bericht achter