Intranet en portalen

Voor het inrichten van een intranet en/of een portaal maakt Compello gebruik van Microsoft SharePoint. Middels deze oplossing wordt het delen en samenwerken sterk verbeterd. Denk hierbij aan het plaatsen van berichten, stimuleren van onderlinge communicatie en het delen van informatie binnen teams en organisaties. Hiermee wordt het mogelijk om mensen meer bij de organisatie te betrekken.

Microsoft SharePoint maakt gebruik van teamsites. Dit is een locatie op het intranet voor een project, team of afdeling. Iedereen heeft via pagina’s, lijsten en bibliotheken verbinding met alle bronnen die men nodig heeft. Bestanden kunnen worden beheerd, gegevens kunnen worden verzameld en gevolgd en iedereen kan up-to-date worden gehouden met nieuws, taken en deadlines. Compello implementeert SharePoint vaak in combinatie met Microsoft Teams om de onderlinge sterke punten van deze twee oplossingen te gebruiken.

  • Intranet en portalen 
  • Teamsites
  • Efficiënte communicatie (in combinatie met Microsoft Teams) 
  • Beschikbaar op een groot aantal devices
  • Kennisdeling

Wilt u weten of en hoe u Microsoft SharePoint in uw organisatie kan worden toegepast om de productiviteit te verbeteren? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of vul het onderstaande contactformulier in.