Over de Hands on Group

Sinds begin 2019 maakt Compello deel uit van de Hands on Group. De Hands on Group bestaat daarmee uit de ICT-dienstverleners Compello, Hands on en ITSN. In totaal werken hier ruim 125 professionals met allemaal hun eigen expertise op ICT-gebied. Samen bedienen we een breed scala aan opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches zoals Zorg, Industrie, Wonen, Retail, Zakelijke dienstverlening en Onderwijs.

De Hands on Group heeft een landelijke dekking met kantoren in Zwolle, Venlo en Weesp, waardoor wij als landelijke organisatie altijd op regionaal niveau kunnen schakelen. De samenwerking van de drie bedrijven in de Hands on Group verzekert opdrachtgevers van snelle ondersteuning op locatie en geeft hen toegang tot een breed kennisnetwerk van ICT-specialisten die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken.

Met Compello, Hands on en ITSN heeft de Hands on Group een breed scala aan diensten op ICT-gebied:

  • Consultancy en advies
  • Realisatie van uiteenlopende ICT-projecten
  • ICT-beheer
  • Training, workshops en on-site begeleiding van medewerkers

Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Als klant van de Hands on Group ben je verzekerd van: landelijke dekking maar lokale ondersteuning, persoonlijk contact, een breed kennisnetwerk en klantteams die jouw organisatie, jouw mensen en jouw markt kennen.

Naast directeur René van Klaveren is het management van de Hands on Group in handen van Marcel Langevoort (directeur Compello), Eric Drossaert (directeur ITSN) en William van de Rotten (directeur Hands on Information Management).