Diensten

Over Compello

Compello staat voor innovatie, ziet IT als nutsvoorziening en verstaat de kunst om ingewikkelde implementaties en migraties eenvoudig te houden. De dienstverlening van Compello heeft een duidelijke focus op cloud, mobility en applicatie beschikbaarheid. Klanten van Compello zijn bedrijven waarbij zorgeloze IT één van de belangrijkste kritische succesfactoren is. De impact van IT wordt steeds groter en belangrijker. Met minder kosten, meer efficiency en optimale betrouwbaarheid biedt Compello diverse IT oplossingen die hierop inspelen. Samen met onze partners zijn we in staat om complexe uitdagingen op technologisch en strategisch vlak aan te gaan. Kennis delen is ons motto.

Strategie

Compello is uw IT-partner voor effectieve oplossingen op het gebied van rendement, organisatie, processen en control. We zijn altijd onafhankelijk, adviseren deskundig en durven resultaat te garanderen.
Lees meer

Consultancy

Compello vindt het belangrijk dat ervaren consultants uw business begrijpen. Zij analyseren uw wensen en zijn in staat om gestructureerd een implementatie en migratie plan op te stellen. Met meer dan 20 jaar ervaring. Dit leidt tot een versnelling van de foutloze uitrol en overgang naar een nieuwe situatie. Klaar voor de toekomst.
Lees meer

Implementatie

Een team van IT-specialisten implementeert uw IT-omgeving volgens een helder, vooraf opgesteld, plan. Alleen wanneer de toegevoegde waarde voor u zichtbaar is gaan we aan de slag. Inmiddels hebben we veel bedrijven succesvol geholpen naar een nieuwe IT omgeving waarbij de nadruk lag op kwaliteit, een tijdige oplevering en geen verrassingen achteraf.
Lees meer

Beheer

Compello weet dat het beheren van uw IT-omgeving complex en uitdagend is. U wit kunnen vertrouwen op een flexibele IT-infrastructuur maar waarbij de kwaliteit, prestaties en beschikbaarheid geborgd zijn. De Managed Services dienstverlening van Compello ontzorgt u volledig op het gebied van uw applicatielandschap en/of IT infrastructuur. Onze nauwe relatie met de belangrijkste leveranciers op dit gebied in de markt, biedt ons de mogelijkheid om snel en efficiënt de meest complexe vraagstukken op te lossen. Dit maakt uw bedrijf flexibeler, innovatief en kostenefficiënt.
Lees meer