Diensten

Diensten

Advies

Compello vindt het belangrijk dat ervaren consultants uw business begrijpen. Zij analyseren uw wensen en zijn in staat om gestructureerd een implementatie en migratie plan op te stellen. Met meer dan 20 jaar ervaring. Dit leidt tot een versnelling van de foutloze uitrol en overgang naar een nieuwe situatie. Klaar voor de toekomst.
Lees meer

Oplossingen

Een team van IT-specialisten implementeert uw IT-omgeving volgens een helder, vooraf opgesteld, plan. Alleen wanneer de toegevoegde waarde voor u zichtbaar is gaan we aan de slag. Inmiddels hebben we veel bedrijven succesvol geholpen naar een nieuwe IT omgeving waarbij de nadruk lag op kwaliteit, een tijdige oplevering en geen verrassingen achteraf.
Lees meer

Beheer

Compello weet dat het beheren van uw IT-omgeving complex en uitdagend is. U wit kunnen vertrouwen op een flexibele IT-infrastructuur maar waarbij de kwaliteit, prestaties en beschikbaarheid geborgd zijn. De Managed Services dienstverlening van Compello ontzorgt u volledig op het gebied van uw applicatielandschap en/of IT infrastructuur. Onze nauwe relatie met de belangrijkste leveranciers op dit gebied in de markt, biedt ons de mogelijkheid om snel en efficiënt de meest complexe vraagstukken op te lossen. Dit maakt uw bedrijf flexibeler, innovatief en kostenefficiënt.
Lees meer