Cloud

Een private cloud beschikt over cloud resources die uitsluitend door één organisatie worden gebruikt. De private cloud kan zich fysiek in het lokale datacenter van uw organisatie bevinden of worden gehost door een onafhankelijke serviceprovider. In een private cloud worden de resources echter altijd onderhouden op een privé omgeving en zijn de hard- en software uitsluitend bestemd voor uw organisatie. Op deze manier maakt een private cloud het voor een organisatie eenvoudiger om de resources aan te passen aan de behoefte. Private clouds worden vaak gebruikt voor bedrijfskritieke activiteiten waar men als organisatie meer controle wil hebben.

Bij een public cloud zijn de cloudresources eigendom van en worden beheerd door een externe cloud serviceprovider. Deze cloudresources zijn benaderbaar via het internet. Microsoft Azure is een voorbeeld van een public cloud. Bij een public cloud is alle hardware, software en andere ondersteunende infrastructuur het eigendom van de cloudprovider.

  • Flexibel
  • Gebruik naar behoefte
  • Schaalbaarheid
  • Betalen naar gebruik
  • Gebruiksgemak

Om in te kunnen spelen op uw specifieke behoeften en u als organisatie maximale vrijheid te bieden, ondersteunt Compello het complete Microsoft cloud aanbod. Dit varieert van een private cloud op uw eigen locatie (on-premise) en/of in ons datacenter tot een publieke cloud omgeving binnen Microsoft Azure.  Onze specialisten kunnen u adviseren omtrent de beste keuze voor uw organisatie.

Wilt u meer weten neemt u dan gerust contact met ons middels onderstaand contact formulier.