Back-up

U doet er alles aan om uw data veilig en altijd beschikbaar te houden voor uw gebruikers. Maar wat te doen als uw data niet meer toegankelijk is door een calamiteit? Uw bedrijfsprocessen komen stil te liggen en dataverlies heeft enorme consequenties voor uw organisatie. Data altijd beschikbaar hebben wordt tegenwoordig als normaal beschouwd. Maar hoe bereidt u zich hierop voor? Hoe kunt u zich wapenen tegen een calamiteit met verlies van gegevens als gevolg? Op welke wijze kan een back-up het beste worden ingeregeld?

  • Altijd en overal werken.
  • Uw data altijd beschikbaar.
  • Voldoen aan de wettelijke bewaarplicht.
  • De hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en bescherming.

Met een back-up zorgt u ervoor dat uw data beschikbaar is, ongeacht de situatie. Bij calamiteiten zoals brand of ransomware doet u een beroep op de back-up waar uw data staat opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat uw data wordt bewaard volgens de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en bescherming. U bepaalt de frequentie, levensduur en het tijdstip van de back-up.

Office 365

Office 365 biedt enkele vangnetfuncties, echter er is geen sprake van een complete back-up. Door de bestaande mogelijkheden van Office 365 uit te breiden met de door ons toegepaste oplossing Veeam wordt ook binnen Office 365 een optimale back-up en restore omgeving gerealiseerd.

Wilt uw meer weten? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of vul onderstaand contactformulier in.