Nieuws

Concern voor Werk breidt storage uit en verlengt beheercontract

Concern voor Werk heeft Compello gevraagd de huidige storage omgeving uit te breiden. De storage omgeving zal worden uitgebreid naar een netto capaciteit van ±9,9TB. Tevens heeft Concern voor Werk ervoor gekozen om de beheerovereenkomst van Compello te verlengen. Compello voert reeds een groot aantal jaren succesvol het beheer voor Concern voor Werk uit.

Concern voor Werk breidt storage uit en verlengt beheercontract

Het IT beheer houdt onder andere in dat Compello op de afgesproken tijden altijd specialisten bereikbaar heeft voor technische tweede- en derdelijns ondersteuning op de IT infrastructuur. Binnen de Managed Service dienstverlening blijft het contact met de klant van groot belang. Waar tegenwoordig bijna alles remote, op afstand, beheerd kan worden, blijft Compello maandelijks op locatie komen.

WeManage is het onderdeel van Compello dat gespecialiseerd is in het beheer van IT omgevingen. Zowel in traditioneel beheer (op locatie) als in beheer van (hybride) cloud omgevingen.

Concern voor Werk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. De organisatie bestaat uit een Werkbedrijf en uit een bedrijfsonderdeel Mobiliteit. Het Werkbedrijf biedt verschillende vormen van industriële, cultuurtechnische en facilitaire dienstverlening aan. Het bedrijfsonderdeel Mobiliteit biedt gekwalificeerd en gemotiveerd personeel aan.

www.concernvoorwerk.nl