Nieuws

Compello vervangt IT omgeving Koskamp

Compello is reeds lange tijd de IT partner van Koskamp voor zowel de managed services dienstverlening als de IT projecten. De bestaande IT infrastructuur van Koskamp heeft een vernieuwing nodig om de continuïteit van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen te kunnen blijven garanderen. Compello heeft hiervoor een IT architectuurplan gemaakt en is bezig met de implementatie.

Compello vervangt IT omgeving Koskamp

In de nieuwe IT infrastructuur wordt de basis gelegd voor een infrastructuur gebaseerd op Windows Server 2016 waarbij virtualisatie middels VMware wordt toegepast. De applicaties worden d.m.v. Remote Desktop Server (RDS) 2016 aangeboden, zodat gebruik wordt gemaakt van de laatste optimalisatie mogelijkheden binnen deze vernieuwde versie van RDS. Tevens vindt een upgrade van de mailfunctionalteit op basis van Microsoft Exchange plaats en wordt de uitwijklocatie vervanging zodat in het geval van calamiteiten de IT omgeving optimaal blijft functioneren.

Naast de inrichting van de IT omgeving verzorgt Compello tevens de volledige hardwarevervanging bestaande uit servers, centrale storage (Dell Compellent) en diverse netwerkcomponenten.

Koskamp begon in 1969 met de verkoop van automaterialen, banden, oliën en gereedschappen. Door de snelle toename van het wagenpark in Nederland, zowel in diversiteit als in absolute aantallen, is het assortiment enorm gegroeid. Op dit moment heeft Koskamp vestigingen verspreid over noord- en oost Nederland met een centraal magazijn.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.