Nieuws

Compello vernieuwt IT infrastructuur van Biohorma

Compello is reeds lange tijd de IT partner van Biohorma voor zowel de managed services dienstverlening als de IT projecten. De bestaande IT infrastructuur van Biohorma heeft een vernieuwing nodig om de continuïteit van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen te kunnen blijven garanderen. Compello heeft hiervoor een architectuurplan gemaakt en is bezig met de implementatie hiervan.

Compello vernieuwt IT infrastructuur van Biohorma

De nieuwe IT infrastructuur wordt op basis van het hybride cloud model ingericht. Hierbij worden delen van de IT infrastructuur op de locatie van Biohorma geplaatst en delen binnen de Microsoft publieke cloud (Azure en Office 365). Hiermee wordt flexibiliteit naar de toekomst toe gerealiseerd. Naar gelang de tijd, de benodigde capaciteit of de gebruikte applicaties kan in de toekomst meer vanuit de publieke cloud worden afgenomen.

Binnen de nieuwe IT infrastructuur wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken. Windows Server 2016 is het operating systeem dat wordt toegepast waarbij virtualisatie middels Hyper-V wordt toegepast. De applicaties worden d.m.v. Remote Desktop Server 2016 aangeboden, zodat gebruik gemaakt wordt van de laatste optimalisatie mogelijkheden binnen deze vernieuwde versie. Het Microsoft cloud platform wordt gebruikt voor de email functionaliteit en de gebruikersauthenticatie. Naast de inrichting van de IT omgeving verzorgt Compello tevens de volledige hardwarevervanging bestaande uit servers, centrale storage, diverse netwerkcomponenten en werkplekken.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.