Nieuws

Concern voor Werk kiest voor IT kennis van Compello

Compello is inmiddels lange tijd de IT partner van Concern voor Werk. Hierbij verricht Compello het IT beheer waarbij op afgesproken tijden specialisten bereikbaar zijn voor technische tweede- en derdelijns ondersteuning op de IT infrastructuur. Daarnaast voert Compello de projecten op de IT infrastructuur van Concern voor Werk uit.

Concern voor Werk kiest voor IT kennis van Compello

Recent heeft Concern voor Werk additionele IT dienstverlening ingekocht om de komende IT projecten op de juiste wijze te kunnen realiseren. Compello heeft samen met Concern voor Werk een aantal projecten gedefinieerd die de beschikbaarheid en schaalbaarheid van haar IT infrastructuur voor de komende jaren moet verhogen. 

WeManage is het onderdeel van Compello dat gespecialiseerd is in het beheer van IT omgevingen. Zowel in traditioneel beheer (op locatie) als in beheer van (hybride) cloud omgevingen. Binnen deze dienstverlening blijft het contact met Concern voor Werk van groot belang. Waar tegenwoordig bijna alles remote, op afstand, beheerd kan worden, blijft Compello maandelijks op locatie komen.

Concern voor Werk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. De organisatie bestaat uit een Werkbedrijf en uit een bedrijfsonderdeel Mobiliteit. Het Werkbedrijf biedt verschillende vormen van industriële, cultuurtechnische en facilitaire dienstverlening aan. Het bedrijfsonderdeel Mobiliteit biedt gekwalificeerd en gemotiveerd personeel aan.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.