Nieuws

Eurofins KBBL kiest voor anti-spam oplossing van Compello

Eurofins KBBL heeft bij Compello aangegeven een robuuste, veilige en schaalbare anti-spam oplossing te zoeken. Compello heeft hiervoor een anti-spam oplossing geimplementeerd die als dienst wordt afgenomen vanuit het datacenter van Compello. Deze oplossing is gebaseerd op het e-mail security platform van Fortinet, waarbij eenvoudig een maandelijkse op- en afschaling per mailbox mogelijk is.

Eurofins KBBL kiest voor anti-spam oplossing van Compello

De anti-spam oplossing blokkeert spam en malware voordat het invloed heeft op het netwerk en gebruikers. De inspectie technologie voorkomt het versturen van uitgaande spam of malware zodat andere anti-spam gateways gebruikers niet blokkeren. De software is volledig in beheer van Compello en wordt automatisch up-to-date gehouden en voorzien van updates om bescherming te waarborgen tegen de nieuwste virussen, worms, trojans en andere bedreigingen.

M.a.w. met de anti-spam oplossing van Compello wordt definitief afgerekend met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste en vaak virusbevattende e-mails. En dat zonder investeringen in hard- en software. 

Een aantal voordelen op een rij:

  • Altijd de meest recente antispam oplossing
  • Zelflerend en dus onderhoudsvrij
  • Geen installatie van hard- en software 
  • Geen aanpassingen aan de bestaande IT infrastructuur benodigd

Wilt u gebruik maken deze anti-spam oplossing voor uw bedrijfsomgeving, neemt u dan contact met ons op via info@compello.nl