Nieuws

Biohorma kiest voor cloud opslagdienst van Compello

Biohorma was voor haar buitendienstmedewerkers op zoek naar een mogelijkheid om op eenvoudige wijze bestanden te kunnen opslaan en delen. Compello biedt middels haar UwCloud propositie hiervoor een oplossing. Met UwCloud is het mogelijk om altijd en overal, veilig te kunnen samenwerken met bestanden.

Biohorma kiest voor cloud opslagdienst van Compello

UwCloud is een geavanceerde Cloud file sharing dienst met de zekerheid dat alle bedrijfsdata veilig in een 100% Nederlandse private cloud wordt opgeslagen. UwCloud is altijd en overal beschikbaar. Gebruikers kunnen op een veilige manier samenwerken en middels de beheerinterface is er strikte controle en beheer.

Altijd en overal samenwerken
Doordat Cloud gebaseerde file sharing diensten gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, is er een toename van zakelijke gebruikers. Medewerkers kunnen bestanden delen met collega’s, klanten en partners. Dit valt vaak buiten de scope van de IT afdeling en leidt in de meeste gevallen tot een schending van het interne beleid. UwCloud biedt de oplossing zodat de data ten alle tijde geborgd is binnen de private cloud in Nederlandse datacenters. Er is altijd de controle over gevoelige bedrijfsdata. Medewerkers kunnen gemakkelijk op meerdere devices altijd en overal samenwerken met gesynchroniseerde gegevens. 

Meer informatie omtrent UwCloud is te vinden op: www.uwcloud.nl

Wilt u gebruik maken van UwCloud voor uw bedrijfsomgeving, neemt u dan contact met ons op via info@compello.nl.