Implementatie

Een team van IT-specialisten implementeert uw IT-omgeving volgens een helder, vooraf opgesteld, plan. Alleen wanneer de toegevoegde waarde voor u zichtbaar is gaan we aan de slag. Inmiddels hebben we veel bedrijven succesvol geholpen naar een nieuwe IT omgeving waarbij de nadruk lag op kwaliteit, een tijdige oplevering en geen verrassingen achteraf.

Cloud solutions

Nieuwe technologische ontwikkelingen maken een andere manier van werken mogelijk. Tijds-, plaats- en apparaat onafhankelijk werken wordt de norm en medewerkers verwachten hierin steeds meer te worden voorzien door de ICT-afdeling. Organisaties worden gedwongen keuzes te maken tussen cloud-, hybride- of on-premise oplossingen. Bij deze keuzes is het belangrijk dat de oplossingen voorzien in uw behoefte aan schaalbaarheid, groei en duidelijkheid over de kosten.

Compello heeft uitgebreide expertise op het gebied van cloud solutions zoals Microsft Azure en Microsoft Office 365. Wij zijn in staat om u op een objectieve wijze van advies te voorzien. Daarnaast verzorgen we niet alleen de techniek, migratie en implementatie op dit gebied, maar richten we ons ook op de impact die een migratie naar de cloud op het dagelijks werk binnen een organisatie heeft. Voor een succesvolle inzet van cloud solutions is het essentieel dat eindgebruikers de nieuwe technologie omarmen en hiermee kunnen werken. Onze experts begeleiden eindgebruikers dan ook zorgvuldig in dit proces.

On premise en hybride solutions

Voor organisaties hoeft een volledige cloud oplossing niet de beste optie te zijn. De keuze voor een on-premise of hybride oplossing kan wel degelijk de beste optie zijn. Om deze keuze te kunnen maken is het van belang dat alle beschikbare opties op de juiste wijze worden afgewogen. Onze consultants hebben ervaring met alle facetten en mogelijkheden van zowel on premise-, hybride- als cloud solutions. Zij kunnen uw organisatie begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

Security solutions

Compello voorziet organisaties van innovatieve ICT- beveiligingsoplossingen ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Ervaren securityprofessionals brengen uw informatiebeveiliging- en voorziening in beeld en tillen het naar een hoger niveau. Compello biedt met haar Managed Security Services oplossingen een adequate middel tegen cyberaanvallen en datalekken.

SharePoint business solutions

Microsoft SharePoint is dé oplossing voor Enterprise Collaboration. Online samenwerken rond documenten en het automatiseren van werkprocessen is steeds belangrijker geworden en steeds meer organisaties overwegingen om met SharePoint aan de gang te gaan. Compello heeft al meer dan 12 jaar ervaring met SharePoint en beschikt over oplossingen voor het uitbouwen van een intranet, extranet of Internet portal. Bewezen kwaliteit bij een groot aantal tevreden klanten.

Workspace solutions

Organisaties kunnen alleen effectief op de wisselende omstandigheden inspelen als ze over werkelijk adaptieve werkplekken beschikken. Dit houdt in dat de werkplekinfrastructuur zo wordt ingericht dat mensen kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Uiteraard is een nauwgezet beheer van gebruikersidentiteiten, privacy, digitale rechten en beveiliging van groot belang. Met workspace solutions maakt Compello het mogelijk problemen met het selecteren, implementeren en integreren van onderdelen binnen kantooromgeving op te lossen. Voor de eindgebruiker betekent dit dat hij elke applicatie overal en altijd kan gebruiken, op elk apparaat.