Nieuws

Backup as a Service dienstverlening Compello

Steeds meer bedrijven kiezen voor een volledige back-up in de cloud of een hybride oplossing. Een backup in de cloud heeft veel voordelen t.o.v. de traditionele backup. Het is oa. betrouwbaarder en eenvoudiger in gebruik dan tape backup. Met name de recovery is vele malen efficiënter dan traditionele backup methodes. Compello heeft deze dienstverlening inmiddels gerealiseerd middels de professionele software oplossing van Veeam. 

Backup as a Service dienstverlening Compello

Met Veeam Cloud Connect wordt de backup infrastructuur eenvoudig uitgebreid naar de cloud. Het biedt een volledig geïntegreerde, veilige en efficiënte manier om back-ups naar een offsite backup locatie te verplaatsen. Hierdoor worden eigen investeringen in de IT infrastructuur geminimaliseerd.

Backup & Disaster recovery

De Backup as a Service dienstverlening van Compello is gebaseerd op een volledige backup van uw data én uw IT systemen. In tegenstelling tot vele online backup aanbieders, die alleen een backup van de data maken. Maar wat als er een systeemcrash is of een server het doelwit is van een hacker? U heeft dan niets aan alleen een data restore, omdat uw bedrijfskritische systemen zelf niet bruikbaar zijn.

De Backup as a Service dienstverlening van Compello is uit te breiden met een disaster recovery dienstverlening. Automatisch worden alle wijzigingen van de IT omgeving gesynchroniseerd naar onze datacenter omgeving. Dit proces wordt continue in de gaten gehouden en dagelijks gerapporteerd. Waar nodig wordt direct ingegrepen door onze specialisten. Daardoor bent u elke dag weer verzekerd van een gegarandeerde backup. En nog belangrijker: als het mis gaat, weet u dat uw organisatie weer snel operationeel is met zowel de data als de IT systemen. Dat is de continuïteit die elke bedrijf nodig heeft.