Nieuws

UwCloud: uw bedrijfsdata, altijd veilig

UwCloud is een geavanceerde Cloud file sharing dienst met de zekerheid dat al uw bedrijfsdata veilig in een 100% Nederlandse private cloud wordt opgeslagen. UwCloud is altijd en overal beschikbaar, gebruikers kunnen op een veilige manier samenwerken en middels de beheerinterface is er strikte controle en beheer.

UwCloud: uw bedrijfsdata, altijd veilig

Altijd en overal
Doordat UwCloud binnen een private Cloud omgeving draait, hoeft u zich geen zorgen te maken over verlies of misbruik van uw data. Uw medewerkers kunnen hierdoor altijd en overal veilig en productief samenwerken.

Veilig samenwerken
UwCloud gebruikers kunnen meteen aan de slag door online mappen aan te maken en bestanden te uploaden en te delen. 

Controle en beheer
Met de gebruiksvriendelijke beheerinterface van UwCloud kunnen alle beheertaken eenvoudig worden uitgevoerd, inclusief het toekennen van gebruiksrechten en opslagcapaciteit. U behoudt de volledige controle over wat er gedeeld wordt en door wie, en….U weet waar het zich bevindt.

Synchronisatie en monitoring
Met de geavanceerde beheertool van UwCloud kunt u gemakkelijk bekijken met wie uw bestanden worden gedeeld. U kunt zien wanneer de gebruikers zijn ingelogd en wat hun activiteiten zijn geweest. Met toepassingen zoals two factor authenticatie, link expiratie en gebruiksrechten kunnen bestanden veilig en simpel gedeeld worden door uw medewerkers. U kunt gemakkelijk een audit uitvoeren om alle activiteiten te monitoren. 

Met de sync client hoeven uw medewerkers zich niet af te vragen of ze de meest recente versie van een bestand hebben. Dit wordt op alle apparaten automatisch gesynchroniseerd zodat wijzigingen in bestanden meteen voor alle gebruikers zichtbaar zijn.

Altijd en overal samenwerken
Doordat Cloud gebaseerde file sharing diensten gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, is er een toename van zakelijke gebruikers. Uw werknemers kunnen bestanden delen met collega’s, klanten en partners. Dit valt vaak buiten de scope van de IT afdeling en leidt in de meeste gevallen tot een schending van het interne beleid. UwCloud biedt de oplossing zodat uw data ten alle tijde geborgd is binnen uw private cloud in Nederlandse datacenters. U heeft altijd de controle over uw gevoelige bedrijfsdata. Uw werknemers kunnen gemakkelijk op meerdere devices altijd en overal samenwerken met gesynchroniseerde gegevens. 

Meer informatie omtrent UwCloud is te vinden op: www.uwcloud.nl

Wilt u gebruik maken van UwCloud voor uw bedrijfsomgeving, neemt u dan contact met ons op via info@compello.nl.