Nieuws

Compello lid van Microsoft Cloud OS netwerk

Compello is als één van de weinige IT organisaties in Nederland lid geworden van het Microsoft Cloud OS network (COSN).

Microsoft heeft het Cloud OS-netwerk in gebruik. Dit is een wereldwijd consortium van cloud service providers die diensten levert op basis van het Microsoft Cloud-platform. Hieronder vallen Windows Server met Hyper-V, System Center en Windows Azure Pack. De service providers in het Cloud OS-netwerk bieden door Microsoft goedgekeurde applicatie-oplossingen en een cloudgebaseerde infrastructuur.

 

Compello lid van Microsoft Cloud OS netwerk

Elke organisatie heeft verschillende behoeften en verschillende it-eisen om in die behoeften te voorzien. Met het Cloud OS-netwerk hebben klanten meer keus bij het implementeren van hybride oplossingen op het Microsoft Cloud-platform, zowel in datacenters die klanten in eigen beheer hebben, in het Windows Azure-datacenter en in datacenters van service providers. Organisaties binnen het Cloud OS-netwerk bestrijken samen meer dan negentig actieve markten over de hele wereld en bedienen dagelijks meer dan drie miljoen klanten.

Met deze deelname aan het Microsoft Cloud OS network wordt de expertise die Compello bezit op het gebied van Microsoft Cloud Infrastructuren onderstreept. Inmiddels bieden wij diverse organisaties in Nederland een stabiel en schaalbaar cloud platform aan op basis van Microsoft oplossingen.