Nieuws

Dell breidt storage-aanbod verder uit

Dell introduceert nieuwe storage-oplossingen waardoor bedrijven hun IT-omgeving op betere en efficiëntere wijze kunnen opschalen. Met hogere prestaties en betaalbaarheid biedt de nieuwe Dell Storage SCv2000-serie veelzijdige softwareopties en brengt de behoefte aan lage kosten per terabyte in evenwicht met een geode 85k IOPS in een 2U-behuizing. De SCv2000 biedt de prestaties om kritieke applicaties te besturen en tegelijkertijd de return on investment (ROI) te maximaliseren.

Dell breidt storage-aanbod verder uit

Meer weten over onze storage oplossingen? Kijk op compello.nl/nl/dellstorage

Met de nieuwe SCv2000- serie beschikt het over dezelfde kernfuncties als de Dell SC-arrays uit het hogere segment. De SCv200-serie biedt optionele gegevensbeschermingssoftware. Nauwe integratie met algemene applicatie-omgevingen, zoals Microsoft en VMware, helpen om gevirtualiseerde datacenters te vereenvoudigen voor lokale en externe gegevensbeschermingsfuncties binnen deze applicaties om consistente momentopnamen te maken van virtuele machines zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Verder introduceert Dell nieuwe arrays uit de Dell storage PS6610-serie. Dell Storage PS6610 arrays beschikt over een krachtige next-generation controller en een vernieuwde compacte storagearchitectuur. Hierbij beschikt het over 3.5 keer meer opslagcapaciteit en in een hybride configuratie zelfs tot 7 keer meer prestatievermogen ten opzichte van de vorige generatie Dell EqualLogic PS6510-arrays. Met de komst van de nieuwe generatie zijn afnemers in staat sneller data op te slaan en op te vragen.

Tot slot kondigt Dell de introductie aan van Dell Storage with Microsoft Storage Spaces. Deze reeks van nieuwe oplossingen maakt het mogelijk om de SDS-functionaliteit van Microsoft in te zetten op de servers en direct attached storage-hardware van Dell.

Neem vandaag nog contact met ons!
T: +31 (0)38-45 55 170

Bron: www.dell.com