Nieuws

Compello biedt ondersteuning nieuwe RDS omgeving bij Vrieling Adviesgroep

Compello gaat Vrieling Adviesgroep ondersteunen bij de modernisering van haar Windows Remote Desktop Services (RDS) omgeving. 

Compello biedt ondersteuning nieuwe RDS omgeving bij Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep heeft ervoor gekozen om een moderniseringsslag door te voeren, zodat de RDS omgeving wordt voorzien van de laatste mogelijkheden en technieken. Tevens wordt een kostenbesparing doorgevoerd omdat een aantal additionele software componenten uitgefaseerd worden omdat deze geen toegevoegde waarde meer bieden. Ook heeft Compello een advies uitgebracht voor de te gebruiken Microsoft licenties.

Vrieling Adviesgroep heeft Compello voor ondersteuning gevraagd vanwege haar diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Windows infrastructuren. Het uiteindelijke doel is een uniforme, stabiele, schaalbare en beheersbare RDS omgeving.

Vrieling Adviesgroep is een financiële aanbieder in Dedemsvaart en Hardenberg. De organisatie heeft verschillende gespecialiseerde bedrijfsonderdelen: verzekeringen, bankzaken, makelaardij, hypotheken en pensioenen. Daarnaast werken zij landelijk met de bedrijfsonderdelen Aveco Verzekeringen (camperverzekeringen) en Vetera (oldtimerverzekeringen).

www.vrieling.nl