Nieuws

Knol Bouwgroep kiest voor de Managed Services dienstverlening van Compello

Om de aanhoudende groei van de organisatie ook op IT gebied in goede banen te leiden, heeft Knol Bouwgroep aan Compello gevraagd het beheer van de IT infrastructuur op zich te nemen.

Knol Bouwgroep kiest voor de Managed Services dienstverlening van Compello

Het IT beheer houdt onder andere in dat Compello op de afgesproken tijden altijd specialisten bereikbaar heeft voor het technische tweede- en derdelijns support op de IT infrastructuur. Ook heeft Knol Bouwgroep de mogelijkheid om via het online servicedesk portal in te loggen en een call te registreren. Binnen onze Managed Service dienstverlening blijft het contact met de klant van groot belang. Waar tegenwoordig bijna alles remote, op afstand, beheert kan worden blijven wij maandelijks op locatie komen.

WeManage is onderdeel van Compello en is gespecialiseerd in beheer. Zowel in traditioneel beheer (on premise) als in beheer van (hybride) cloudomgevingen.

Knol Bouwgroep in Hasselt is een bouwonderneming en is meer dan 85 jaar actief in de bouw. Onder de slogan "ieder zijn stijl" realiseert Knol Bouw uiteenlopende bouwprojecten. Een bedrijf dat zich kenmerkt door ervaring, die voortkomt uit traditionele degelijkheid, maar bovenal onmiskenbaar dynamisch en vooruitstrevend is. Een moderne bedrijfsvoering met een duidelijke organisatiestructuur. Een professionele bouwer, die participerend denkt, kwaliteit levert, gekenmerkt door een integriteit in zaken doen.

www.knolbouw.nl