Nieuws

Compello installeert en beheert Cloud-ready IT omgeving Van Dijk Banket

Van Dijk Banket laat naar aanleiding van het advies van Compello de volledige IT omgeving ‘Cloud Ready’ maken door de opbouw van een nieuwe ‘Private Cloud’.

Compello installeert en beheert Cloud-ready IT omgeving Van Dijk Banket

Hiermee heeft Van Dijk Banket een IT infrastructuur die de mogelijkheid biedt om bij een volgend omslagpunt volledig over te gaan naar een ‘Public Cloud’ (Datacenter).

De eerste stap is een volledige nieuwe infrastructuur. In de vervolg fases zal, doormiddel van een Proof of Concept het applicatie landschap uitvoerig worden getest op basis van de nieuwste technieken/software. Ook neemt Compello het beheer van de gehele IT omgeving op zich.

Van Dijk Banket is een industriële bakkerij met een breed assortiment lekkere en onderscheidende banketproducten. Van Dijk Banket is een zelfstandig, modern en ambitieus familiebedrijf met ongeveer 110 medewerkers.
Van Dijk Banket streeft er continu naar om trendsetter te zijn op kwaliteit en innovatie.  Vanuit Zwartsluis levert Van Dijk Banket aan retailers in binnen- en buitenland een grote diversiteit aan private label producten.
Zie voor verdere informatie  www.vandijkbanket.nl