Nieuws

Compello beheert IT omgeving totaalBED

Om de aanhoudende groei van de organisatie ook op IT gebied in goede banen te leiden, heeft totaalBED aan Compello gevraagd het beheer van de IT infrastructuur op zich te nemen. Door het beheer in handen te geven van ervaren en gecertificeerde IT professionals krijgt de IT afdeling van totaalBED meer ruimte voor eerste lijn support en ontwikkeling. Daarnaast krijgt totaalBED een werkende off-site back-up.

Compello beheert IT omgeving totaalBED

Het IT beheer houdt onder andere in dat Compello op de afgesproken tijden altijd specialisten bereikbaar heeft voor het technische tweede- en derdelijns support op de IT infrastructuur. Ook heeft totaalBED de mogelijkheid om via het online servicedesk portal in te loggen en een call te registreren. Binnen onze Managed Service dienstverlening blijft het contact met de klant van groot belang. Waar tegenwoordig bijna alles remote, op afstand, beheert kan worden blijven wij maandelijks op locatie komen.

WeManage is onderdeel van Compello en is gespecialiseerd in beheer. Zowel in traditioneel beheer (on premise) als in beheer van (hybride) cloudomgevingen.

totaalBED levert betaalbaar slaapcomfort en een zorgeloze slaapbeleving aan iedere consument. totaalBED is het adres voor betaalbaar slaapcomfort met een hoge servicegraad en deskundig advies. totaalBED is een zelfstandige beddenspeciaalzaak met momenteel 18 vestigingen in Noord, Oost en Midden Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum is gevestigd in Zwolle. 

www.totaalbed.nl