Nieuws

Nieuwe IT infrastructuur voor Eleq

Eleq heeft Compello gevraagd om haar IT infrastructuur te moderniseren. Vanuit Eleq waren een aantal concrete eisen en wensen geformuleerd. De bestaande infrastructuur was aan vervanging toe. Voor de nieuwe infrastructuur is het van belang dat deze hoog beschikbaar, schaalbaar en betrouwbaar is. Hieraan wordt invulling gegeven door toepassing van de laatste virtualisatie- en cloud technologie. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met een mogelijke uitwijkomgeving waardoor de beschikbaarheid verder verhoogd wordt. Hiermee is antwoord gegeven aan het groeipad voor de toekomst van Eleq.

Nieuwe IT infrastructuur voor Eleq

In het project wordt gestart met een Proof of Concept (POC) waarin de applicaties worden getest op de nieuwe IT omgeving. Nadat de POC succesvol is afgerond, wordt deze omgeving gemigreerd naar de nieuwe productieomgeving. Het project is op deze wijze onderverdeeld om een zo efficiënt en effectief migratie traject te realiseren waarbij de verstoring voor de dagelijkse gang van zaken geminimaliseerd wordt.

 

Eleq ontwikkelt en produceert slimme elektrotechnische toepassingen voor het beschermen, meten en verbinden van elektrische energie en werkt wereldwijd voor gerenommeerde energiebedrijven, systeembouwers en installateurs. Tegelijkertijd kijkt Eleq, samen met opdrachtgevers, naar de wereld van morgen en de innovaties die daarvoor nodig zijn.

 

http://www.eleq.com