Nieuws

Huawei start partnership met Compello

Huawei Enterprise, wereldwijd leverancier van ICT-oplossingen, heeft een value added partnerovereenkomst (VAP) met Compello gesloten. De overeenkomst omvat enterprise IT en IP solutions van Huawei in de Benelux en Duitsland.

Huawei start partnership met Compello

Met Compello verbindt Huawei zich aan een partner met veel kennis en ervaring op het vlak van IT in het algemeen en cloud solutions in het bijzonder. De samenwerking concentreert zich op Huawei’s  Enterprise IT business-line en de integratie van Compello’s Trustbrix Datacenter Automation Solutions, voor het creëren en beheren van Privated Clouds.

Louis Guan Wei, director van Huawei Enterprise: “Compello heeft ons verrast met de Trustbrix technologie. Met De focus op "Building, managing en billing your own, private cloud" heeft Compello  een duidelijke propositie op de enterprise channel-markt. Met deze IT dienstverlener hebben we dan ook een ervaren partner met een uitstekende technologische expertise die ons kan helpen onze doelstellingen binnen de Benelux en in Duitsland te verwezenlijken en een verdere groei te realiseren.”

Erwin Giesbers, algemeen directeur van de Compello Group: “Huawei heeft zich inmiddels bewezen als aanbieder van efficiënte en betrouwbare ICT-oplossingen. De vooruitstrevende doelstellingen van Huawei bieden de mogelijkheid om samen verder te groeien. Vooral op het gebied van cloud solutions zien we groeimogelijkheden. We kijken dan ook uit naar deze vruchtbare samenwerking.”

Huawei is één van ‘s werelds grootste leveranciers van informatie en communicatie-technologie. Huawei ontwikkelt innovaties op het gebied van telecommunicatienetwerken, bedrijfsnetwerken, consumenten elektronica en cloud computing, waarbij het samenwerkt met Compello.