Nieuws

Unieke samenwerking Compello en MER ICT

Compello en MER ICT gaan samenwerken om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met complete oplossingen voor communicatie en IT.

Unieke samenwerking Compello en MER ICT

MER ICT is een toonaangevende leverancier van communicatie oplossingen voor onder andere de Zorg, Gemeente, Hospitality en Zakelijke dienstverlening en levert een compleet portfolio van Bedrijfstelefonie, Unified Communications, Hosted Telefonie, Mobiele Telefonie en Datanetwerken. www.merict.nl

“Werken waar en wanneer je maar wilt"
Concepten als Het Nieuwe Werken, VastMobiel integratie, Presence en Bring your Own Device creëren meerwaarde en rendement voor onze klanten in de midden- en grootzakelijk markt.
Het biedt professionals de mogelijkheid om werk efficiënt en volgens nieuwe inzichten vorm te geven.

Compello en MER ICT
Er is sprake van een sterke toename in virtualisatie en cloud-gebaseerde communicatie oplossingen. Hierbij wordt de applicatie steeds vaker rechtstreeks aangeboden aan de eindgebruiker. De samenwerking tussen IT en C (communicatie & telecom) is een logische stap om u nog beter van dienst te kunnen zijn en te laten profiteren van deze wederzijdse kennis & expertise. En, niet geheel onbelangrijk, een oplossing met voorspelbare en lage kosten. Maar bovenal een oplossing die ontzorgt.

Wilt u meer informatie ontvangen over complete oplossingen voor communicatie en IT neem dan contact op met Rob Hesselink via 038-4555170.