Nieuws

Basisinrichting SharePoint afgerond bij Koskamp

Pointeast, dochter van Compello, is vorig jaar gestart met de installatie en basisinrichting van een SharePoint omgeving voor Koskamp. Het resultaat is een SharePoint inrichting waarmee documenten gestructureerd worden opgeslagen zodat deze makkelijk gevonden, geraadpleegd en gewijzigd kunnen worden.

 

Basisinrichting SharePoint afgerond bij Koskamp

Met deze omgeving kunnen medewerkers van Koskamp alle documenten beheren en er samen in werken. Ook zijn er een aantal workflows ingericht waardoor processen efficiënter verlopen en tijdwinst wordt gerealiseerd. Pointeast zorgt niet alleen voor de installatie, ook zijn er trainingen verzorgd voor de medewerkers van Koskamp over het gebruik van SharePoint.

Koskamp begon in 1969 met de verkoop van automaterialen, banden, oliën en gereedschappen. Door de snelle toename van het wagenpark in Nederland, zowel in diversiteit als in absolute aantallen, is het assortiment enorm gegroeid. Op dit moment heeft Koskamp 8 vestigingen verspreid over noord- en oost Nederland met een centraal magazijn in Steenwijk.