Nieuws

Compello sponsor bij PEC Zwolle

Met groot enthousiasme presenteerde PEC Zwolle haar nieuwe cosponsor Compello. Compello is leverancier van Cloud georiënteerde IT infrastructuren. Met deze overeenkomst levert Compello, de komende vijf jaar, een bijdrage aan de ambities van PEC Zwolle.

Compello sponsor bij PEC Zwolle

PEC Zwolle ambieert om te presteren op het hoogste niveau. Een belangrijke pijler is een sterk regionaal bedrijvennetwerk met een landelijke dekking. De inzet van IT functionaliteit speelt daarbij een belangrijke rol.  Door het afsluiten van het cosponsor contract met Compello beschikt PEC Zwolle eveneens over een toekomstbestendige en bedrijfszekere ICT-omgeving.

Compello 
IT als NUTS-voorziening is niet meer te stoppen. Moderne bedrijven willen niet langer zelf investeren in ICT. De aanschaf van hardware, software en het onderhoud van systemen behoort niet tot de ‘core business’. Functionaliteit, daar gaat het om! En, de mogelijkheid om het anders te doen, is er.

Met Cloud Computing komt de ICT-functionaliteit uit goed beveiligde datacenters. Compello investeert in duurzame datacenters en in hardware, software en onderhoud voor ICT-omgevingen. Niet meer in een eigen pand, maar in een beveiligde ICT-centrale, zodat u met een snelle internetverbinding altijd bij uw informatie kunt. U bespaart op deze manier veel geld en bent verzekerd van een 99,9% beschikbaarheid. Geen vragen over bijvoorbeeld antivirus en backup. En u betaalt simpelweg wat u gebruikt. Niet meer en niet minder. Net zoals voor elektriciteit.