Nieuws

Pointeast voert second opinion uit bij Aventus

Pointeast gaat SharePointkennis inzetten bij onderwijsinstelling Aventus. Deze onderwijsinstelling heeft recentelijk de eerste fase van hun SharePoint-implementatie afgerond. Voordat gestart wordt met de tweede fase is Pointeast gevraagd een second opinion uit te voeren op de architectuur/inrichting van de omgeving en de onderliggende infrastructuur. De afstemming tussen hardware en software is uitermate belangrijk omdat daarmee eventuele problemen tijdens de inrichting van de tweede fase worden voorkomen. PointEast, de SharePointorganisatie van Compello, gaat deze second opinion uitvoeren. 

Pointeast voert second opinion uit bij Aventus

Pointeast levert met de nodige ervaring en een bewezen trackrecord op het gebied van SharePointimplementaties levert Pointeast de benodigde informatie. Tijdens deze second opinion wordt onder andere gekeken naar matching sourcecode, matching huidige architectuur, authenticatie model en inrichting SharePoint. Tevens wordt de impact bij een eventuele overstap naar SharePoint 2013 in kaart gebracht.

Aventus is een  regionaal opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Met ruim tweehonderd beroepsopleidingen en 1.300 medewerkers is het de grootste onderwijsaanbieder in de Stedendriehoek.