Nieuws

Compello’s pointeast levert applicatie en hosting voor Metrum

Al weer enige tijd geleden vroeg Metrum Compello mee te denken over de verdere ontwikkeling van hun applicatie ‘Op Maat’. Metrum is een ervaren adviesbureau met de focus op dienstverlening binnen de gebiedsontwikkeling en vastgoedeconomie. Onafhankelijk en deskundig boeken zij al jaren resultaat voor diverse opdrachtgevers. Gecompliceerde vraagstukken worden zo uitvoerbare projecten.

Compello’s pointeast levert applicatie en hosting voor Metrum

De samenwerking met Pointeast, de SharePoint specialisten van Compello, is met de jaren versterkt en wordt vormgegeven in het pakket voor het gebiedsexploitatiemodel genaamd ‘OpMaat’.

‘OpMaat’ wordt inmiddels door meerdere gemeenten, corporaties en ontwikkelaars gebruikt als het standaard model voor het berekenen van vastgoed- en gebiedsexploitaties. Metrum heeft het inhoudelijke deel ontwikkeld en biedt deze SharePointapplicatie aan via de Cloud. De samenwerking met pointeast is gebaseerd op een langdurige samenwerking zodat de doorontwikkeling van de applicatie geborgd blijft. Recentelijk zijn de modules met betrekking tot  risicoanalyses, vastgoedexploitaties en financiering beschikbaar gekomen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een demonstratie, neemt u dan gerust contact met ons op.