Nieuws

SharePoint inventarisatie bij BBN adviseurs

Compello’s dochter Pointeast gaat aan de slag bij BBN adviseurs. De bestaande SharePoint 2007 omgeving wordt de komende tijd gemigreerd naar SharePoint 2010/2013. BBN adviseurs, een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied, wil optimaal gebruik gaan maken van alle mogelijkheden die deze nieuwe versie van Microsoft biedt. Vanuit de vestigingen in Houten, Rotterdam en Amsterdam maken 120 adviseurs dagelijks gebruik van de portaltechnologie voor diverse opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector.

SharePoint inventarisatie bij BBN adviseurs

Allereerst wordt er een inventarisatie uitgevoerd. Zonder een zorgvuldige scan van de bestaande situatie gaat Pointeast niet aan de slag. Daarna zal, in nauwe samenspraak met BBN adviseurs, het ontwerp worden opgesteld en aan de hand daarvan indien gewenst de implementatie worden uitgevoerd.
Met bewezen technologie en altijd met ervaren SharePointspecialisten met meer dan 10 jaar ervaring.

Nadat de bestaande data is gemigreerd en het SharePoint 2010/2013 platform toekomstbestendig is opgezet, beschikt BBN adviseurs over een uiterst effectieve projectomgeving. Er kan dan onder andere optimaal geprofiteerd worden van de sterk verbeterde zoek en vind functie.