Nieuws

Zorggroep Noordwest Veluwe kiest voor Compello

Zorggroep Noordwest Veluwe is één van de gewaardeerde zorgklanten van Compello. Met meer dan 1400 medewerkers en 800 vrijwilligers biedt deze zorginstelling kwaliteitszorg voor ouderen op locaties in  Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten.

Zorggroep Noordwest Veluwe kiest voor Compello

Compello is gevraagd om expertise te leveren op het snijvlak van zorgproces en ICT. Onze consultants, veelal afkomstig uit de zorgbranche met pragmatische ICT kennis, hebben de afgelopen jaren hun ervaring gedeeld met onze klanten. Ze spreken dezelfde taal en hebben vaak aan één woord genoeg. Goed voorbeeld zijn de vele NEN7510 trajecten, gericht op informatiebeveiliging in de zorg. Met allereerst een heldere scan van enkele dagen wordt duidelijk in kaart gebracht welke zaken nog op orde gebracht moeten te worden.   

Voor een nieuwe locatie in Harderwijk is Compello’s dochter Your Sky gevraagd om een beveiligde verbinding met de hoofdvestiging op te zetten en te koppelen aan het bestaande netwerk. Met de kennis op het gebied van Unified Threat Management (UTM) verzorgen de IT-specialisten de installatie en configuratie van security-appliances. Hierdoor wordt het mogelijk om via een normale internetverbinding een beveiligde connectie op te zetten.