Nieuws

Compello, strategische IT-partner Dekatel

Dekatel, flexibel, pro-actief en vooral duidelijk. Zo ziet Dekatel uit IJsselmuiden het graag. En, ... dat waren nu precies belangrijke criteria bij de keuze voor Compello. Want, zo zien wij het ook graag. 'Ontzorgen en vooruitdenken'. Dat is wat Compello de komende jaren voor Dekatel gaat doen.

Compello, strategische IT-partner Dekatel

Ruim 23 jaar geleden startte Dekatel met de verkoop van mobiele telecommunicatieoplossingen aan de scheepvaartsector. Een sector die het belang van mobile communicatie al vroeg inzag.  Ruim twee decennia later is deze onafhankelijke telecomprovider een speler van formaat, die haar eigen abonnementen aanbiedt over het betrouwbare KPN netwerk.

Op IT-vlak waren er een aantal wensen. Compello is begonnen met een nul-meting van de huidige IT-omgeving. Specialisten werken aan een IT-architectuur om  de IT infrastructuur zo optimaal mogelijk in te zetten en te beheren. Hiervoor heeft Dekatel met Compello een beheercontract afgesloten. Naast vernieuwing van de infrastructuur wordt er ook een uitwijkscenario uitgewerkt. Dochter Your Sky, de managed servicetak van Compello, zal zorgen voor monitoring, incidentopvolging en daardoor een gegarandeerde continuïteitsborging. Dit zal leiden tot meer zekerheid en lagere IT-exploitatiekosten.

Dekatel heeft met Compello een strategisch partner die, mede gelet op de sterke groei van het bedrijf uit IJsselmuiden, zorg zal dragen voor een hoogbeschikbare flexibele IT-omgeving.