Nieuws

Beheer van uw IT omgeving

Problemen met uw IT omgeving kunnen zeer storend zijn voor de dagelijkse business van uw bedrijf. Klanten die niet geholpen kunnen worden en bedrijfsprocessen die stil staan, wilt u uiteraard voorkomen. Daarom is volledige beschikbaarheid van een stabiele IT omgeving belangrijk.

Beheer van uw IT omgeving

Voor het creëren van een stabiele IT omgeving heeft Compello een beheer intake. De IT omgeving wordt dan aan de hand van de beheer intake grondig in beeld gebracht. Zo ligt er een blauwdruk klaar waarmee u  eventuele problemen voor bent. Na afloop van de intake ontvangt u een rapport waarin de huidige situatie en de beoogde situatie staan beschreven.

Een van de klanten waar Compello de IT omgeving beheert is Concern voor Werk in Emmeloord. Naar volle tevredenheid van de klant ondersteunt Compello de beheerders met 2e en 3e lijns support. Tevens staat Compello altijd klaar voor escalaties. Ook is Compello sparringspartner bij het realiseren  van een IT infrastructuur die gereed is voor de toekomst.

Concern voor Werk brengt mensen en werk bij elkaar. De organisatie bestaat uit een Werkbedrijf en uit een bedrijfsonderdeel Mobiliteit.
Het Werkbedrijf biedt verschillende vormen van industriële dienstverlening,  facilitaire dienstverlening en groenvoorziening aan. Ze werken voor zowel regionale als landelijke opdrachtgevers.

Het bedrijfsonderdeel Mobiliteit biedt gekwalificeerd en gemotiveerd personeel aan. Jaarlijks vinden honderden medewerkers een passende werkplek buiten Concern voor Werk. Meer informatie vindt u op www.concernvoorwerk.nl.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Compello: 038 45 55 170