Nieuws

Ook PV Accountants kiest voor de Compello Cloud

In navolging van een aantal bedrijven heeft nu ook PV Accountants uit Zwolle gekozen voor de Hosted Desktop van Compello. Hiermee is dit snel groeiende accountantskantoor verzekerd van een up-to-date en veilige werkplek, wordt het compleet ontzorgd op het gebied van ICT en is het klaar om verder te groeien in de toekomst.

Ook PV Accountants kiest voor de Compello Cloud

Compello biedt de Hosted Desktop vanuit haar eigen “Private Cloud” in een datacenter. Deze dienst is op basis van een Microsoft Office kantoorwerkplek, zonder lokale installatie van de software. De enige vereiste is een internetverbinding. Zo kan er overal en altijd worden gewerkt, op vrijwel elk computerapparaat, met de applicaties die de klant wenst. Daarnaast hoeft niet meer geïnvesteerd te worden in een serverpark en kan er een zeer hoge beschikbaarheid worden gerealiseerd.

 

Bedrijven kunnen gebruik maken van een Compello Hosted Desktop abonnement, doormiddel van een maandelijks bedrag per gebruiker. Dit geeft de organisatie grip op ICT uitgaven en een optimaal gebruikersgemak.