Nieuws

Remote desktop op je iPad

Vanuit de IT krijg je tegenwoordig de belofte dat je ‘anytime, any place and anywhere’ kan werken. Slechts een verbinding met het internet stelt je in staat om overal je remote desktop naar voren te halen. Zo kun je inloggen op het werk, onderweg en thuis.

Remote desktop op je iPad

Een internetverbinding maakt het mogelijk om echt overal aan de slag te gaan op je desktop, laptop en zelfs op je iPad en iPhone.

De oplossing van Compello voor uw werkplekken stelt u in staat om de Windows omgeving ook op uw iPad of zelfs uw iPhone te beheren. U werkt zo op meerdere devices en op meerdere locaties, maar uw desktop haalt u overal veilig binnen vanuit het datacenter. Een simpele installatie van de app iTap uit de App Store geeft u de mogelijkheid om bij al uw documenten, mails en presentaties te kunnen op uw iPad.

Bij uw klanten en relaties kunt u zo op een mooie manier laten zien waar u als bedrijf mee bezig bent. U heeft uw Windows desktop op kantoor, bij klanten, onderweg en thuis op de bank nu ook op uw iPad. Door in te loggen op je remote desktop via de iPad, kan je altijd bij je belangrijke documenten.