Nieuws

Hogeschool Windesheim en Pointeast sluiten raamovereenkomst

Hogeschool Windesheim geeft een langdurig vervolg aan de samenwerking met de SharePoint specialisten van Pointeast. Pointeast, als organisatieonderdeel van Compello, zal Hogeschool Windesheim van deskundigheid en expertise voorzien bij alle SharePoint vraagstukken.

Hogeschool Windesheim en Pointeast sluiten raamovereenkomst

Hogeschool Windesheim
Kennisinstelling voor hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.300 studenten, duizenden cursisten en 1.800 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle, Lelystad en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

Windesheim is een brede, innoverende kennisinstelling. Een instelling die ook op lange termijn waarde wil creëren voor studenten, medewerkers, beroepenveld en maatschappij. Waarde creëren voor de regio, voor Nederland en internationaal.

 

Raamovereenkomst SharePoint
Hogeschool Windesheim heeft in de Compello Group al geruime tijd een betrouwbare partner voor alle benodigde SharePoint expertise. Binnen de Compello Group is Pointeast een gespecialiseerd organisatieonderdeel die zich richt op SharePoint vraagstukken. Pointeast heeft jarenlange ervaring en een volledige focus op SharePoint.

Daarom heeft Hogeschool Windesheim ons gevraagd om door middel van uitlening ondersteuning te geven, deskundigheid te bieden en werkzaamheden te verrichten voor alle SharePoint projecten. Aan een vruchtbare samenwerking, waar al langer sprake van was met kortlopende overeenkomsten, wordt nu een vervolg gegeven in de vorm van deze raamovereenkomst.