Nieuws

Internationale vraag naar SharePoint specialisten Compello Group

Pointeast, organisatieonderdeel van de Compello Group, is gevraagd door DEKRA Certification voor het inrichten van de SharePoint farm en de migratie van SharePoint sites.

Internationale vraag naar SharePoint specialisten Compello Group

DEKRA Certification, voorheen KEMA Quality, heeft 85 jaar ervaring op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van elektrische producten en componenten.  Daarnaast is DEKRA actief op het gebied van auditing en certificering van de kwaliteit van beheersystemen voor vele industrieën. Alle keurings- en certificatiemerken ten aanzien van veiligheid en conformiteit, zoals bijvoorbeeld KEMA-KEUR en DEKRA SEAL behoren toe aan de DEKRA Group.

Point east is gevraagd om DEKRA te helpen met het inrichten van een SharePoint farm en het migreren van alle DEKRA gerelateerde SharePoint sites van Intouch naar de nieuwe SharePoint omgeving. In 2009 werd voormalig Kema Quality onderdeel van de DEKRA groep. Er wordt nog steeds gebruik gemaakt van de Kema IT faciliteiten waaronder de Intranet omgeving Intouch. Einddoel is om de IT omgeving volledig te scheiden van Kema. De SharePoint farm is gesitueerd in het DEKRA IT center in Stuttgart.

Wilt u meer weten over onze SharePoint diensten, neem dan contact met ons op via het algemene nummer 038-4555170