Nieuws

Compello moderniseert IT omgeving Remkes

Compello gaat bij Pluimveeslachterij Remkes uit Epe de bestaande IT infrastructuur moderniseren, zodat deze is afgestemd op de huidige wensen en eisen. Middels een inventarisatie op locatie, gesprekken met de medewerkers en het opstellen van de gestelde eisen, heeft Compello een adviesrapport opgesteld. 

Compello moderniseert IT omgeving Remkes

De nieuwe IT omgeving bestaat uit een schaalbare en redundante IT infrastructuur gebaseerd op de laatste Microsoft technologieën. Hierbij is de basis de virtualisatieoplossing van Microsoft waarbij centralisatie middels remote desktop services wordt gerealiseerd. Hierdoor kunnen medewerkers op elke locatie, vanaf elk device en op elk tijdstip gebruik maken van de IT omgeving.

Met een oplossing van Veeam in combinatie met Microsoft Azure wordt de back-up, restore en uitwijk gerealiseerd. Daarnaast worden een groot aantal hardware componenten gemoderniseerd, waaronder de firewall omgeving, switches, servers en storage omgeving.  

Compello is reeds een aantal jaren de vaste IT partner voor Remkes. Hierbij wordt zowel remote als on-site preventief netwerk- en serverbeheer uitgevoerd. De IT omgeving is voor Remkes erg belangrijk omdat hiermee de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk moeten worden ondersteund. Middels structureel beheer vanuit Compello wordt dit optimaal verzorgd.

Pluimveeslachterij Remkes uit Epe is specialist in het efficiënt slachten van kippen. Dit gebeurt uiteraard onder strikte voorwaarden en condities.

Wilt u ook weten wat Compello voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@compello.nl.